Kako Vam možemo pomoći?

Knjigovodstveni servis

S punim povjerenjem prepustite knjigovodstvo i računovodstvo nama. Dozvolite da u potpunosti preuzimamo teret i brigu sa Vaših leđa kako biste se mogli posvetiti onome što zaista volite raditi.

Financijskog računovodstvo
Obračun plaće I honorara
Financijsko izvještavanje
Porezno savjetovanje
Administrativne usluge
HR usluge

Poslovno savjetovanje, planiranje i budžetiranje

Ukoliko niste sigurni u profitabilnost neke od ideja, obratite nam se za pomoć. Naše dugogodišnje iskustvo i znanje pomoći će Vam da smanjite troškove poslovanja i novac uložite u pravom smjeru.

Analiza tekućeg poslovanja I povijesnih podataka
Analiza poslovnih procesa
Predviđanje budućeg poslovanja
Izrada elaborata o potrebnim zahvatima u poslovanju

Izrada investicijskih studija za prijavu na poticaje EU fondova, državne potpore i poslovnih banaka

Složenost sustava potpora i poticaja često je samo još jedan dodatni teret na leđima Vas poduzetnika. No to ne mora biti tako. Iskoristite naše znanje kako biste iskoristili što veći broj prilika koje Vam stoje na raspolaganju.

Izrada dokumentacije za prijavu na poticaje EU
Izrada dokumentacije za prijavu na poticaje ministarstva gospodarstva
Izrada investicijskih studija za dobivanje kredita poslovnih banaka

Personalizirane usluge

Naš cilj je istaknuti se kvalitetom te stoga posebnu pažnju stavljamo na Vaše jedinstvene potrebe. Upravo taj personalizirani pristup daje nam mogućnost da Vi kao nač klijent konstantno dobivate maksimalnu vrijednost.

Ukoliko ste osoba koja tek započinje graditi svoj poslovni svijet, te razmišljate o pokretanju posla, ovdje saznajte više informacija o tome kako pravilno i uz što manje muka postaviti svoje poslovanje na noge.

Ukoliko ste postojeći poduzetnik te već imate vlastitu tvrtku i želite saznati više o tome kako optimizirati svoje poslovanje i smanjiti nepotrebne troškove, pročitajte više u dijelu namijenjenom postojećim poduzetnicima.

Zadovoljni klijenti