Vaš partner u optimizaciji poslovanja

Vere Consulto

Vere Consulto je knjigovodstveni servis sa sjedištem u Zagrebu. Naš spektar usluga uključuje usluge knjigovodstva, računovodstva, kontrolinga, te financijskog i poslovnog savjetovanja malim i srednjim poduzetnicima. Zahvaljujući našem širokom znanju i iskustvu, u mogućnosti smo odgovoriti na sva pitanja koja se tiču porezne i financijske situacije Vas kao naših partnera klijenata. Veliku pažnju pridodajemo osobnom pristupu stoga je naš odnos krojen baš prema vašim potrebama i mogućnostima.

Temeljne vrijednosti

Misija

Naša misija je beskompromisna kvaliteta financijskih, poreznih i računovodstvenih usluga koje pružamo svojim klijentima. Tu nema ustupaka. Najmanje ćemo štediti sebe, a vas ćemo nastojati maksimalno rasteretiti i osloboditi vaše vrijeme za vašu osnovnu djelatnost.

Vizija

Povjerenje i komunikacija su od glavnog značaja za naše poduzeće. Nećemo odugovlačiti s komuniciranjem potencijalnih problema u vašem poslovanju koji zahtjevaju vašu pažnju. Na taj način razvijamo kulturu održivog rasta i profitabilnosti.

Provjereno iskustvo

GODINA RADA
PREDANE ZAPOSLENICE
OPTIMIZIRANIH POSLOVANJA

Naši klijenti su domaća i internaconalna poduzeća i korporacije iz raznih industrijskih grana kao što su trgovina, proizvodnja, farmaceutska industrija, uslužne djelatnosti, neprofitne organizacije, građevina i razni drugi.

POVJERENJE

Vjerujemo da je povjerenje temelj kvalitetne suradnje. Najmanje ćemo štediti sebe, a Vas ćemo maksimalno rasteretiti i osloboditi Vaše vrijeme za Vašu osnovnu djelatnost.

ZNANJE

Naš tim je sastavljen je od visoko obrazovanih zaposlenika i partnerskih poduzeća koji su uvijek spremni otići korak dalje za Vas kao klijenta, dok je široko znanje naše glavno oružje u borbi za Vaše bolje sutra.

ISKUSTVO

Devetogodišnje iskustvo u radu s domaćim i stranim tvrtkama samo dokazuje kvalitetu koju Vam nudimo, te je svakim novim danom diže na novu razinu.

NAŠI PARTNERI

U našoj partnerskoj mreži angažirani su ovlašteni porezni savjetnik i odvjetničko društvo jer vjerujemo da bez vrhunskog poznavanja poreznih i zakonskih propisa nije moguće imati kvalitetno računovodstvo, te sve to pružamo kao jedinstvenu uslugu knjigovodstvenog servisa.

BESKOMPROMISNA KVALITETA

Beskompromisna kvaliteta vrijednost je koju dobivaju svi naši klijenti partneri. To uključuje razinu poreznog savjetovanja koju rijetko koji knjigovodstveni servis pruža svojim klijentima u sklopu svojih usluga.

TRANSPARENTNOST

Naša komunikacija prema vama je u potpunosti transparentna. Otvoren i partnerski odnos znači da svaki potencijalni problem detektiramo na vrijeme, te ga zajedničkim snagama rješavamo na najbolji mogući način.

Naš cilj je istaknuti se kvalitetom stoga posebnu pažnju stavljamo na Vaše jedinstvene potrebe. Upravo taj personalizirani pristup daje nam mogućnost da Vi kao naš klijent stalno dobivate maksimalnu vrijednost.

Ukoliko tek započinjete graditi svoj poslovni svijet, te razmišljate o pokretanju posla, pitajte nas o tome kako pravilno i uz što manje muka postaviti svoje poslovanje.

Ukoliko ste postojeći poduzetnik te već imate vlastitu tvrtku i želite saznati više o tome kako optimizirati svoje poslovanje i smanjiti nepotrebne troškove, tu smo za vas!

Upišite se za primanje novosti.