Knjigovodstveni servis

S punim povjerenjem prepustite knjigovodstvo i računovodstvo nama. Dozvolite da u potpunosti preuzimamo teret i brigu sa Vaših leđa kako biste se mogli posvetiti onome što zaista volite raditi.

FINANCIJSKO RAČUNOVODSTVO
OBRAČUN PLAĆE I HONORARA
FINANCIJSKO IZVJEŠTAVANJE
POREZNO SAVJETOVANJE
ADMINISTRATIVNE USLUGE
HR USLUGE

Poslovno savjetovanje, planiranje i budžetiranje

Ukoliko niste sigurni u profitabilnost neke od ideja, obratite nam se za pomoć. Naše dugogodišnje iskustvo i znanje pomoći će Vam da smanjite troškove poslovanja i novac uložite u pravom smjeru.

ANALIZA TEKUĆEG POSLOVANJA I POVIJESNIH PODATAKA
ANALIZA POSLOVNIH PROCESA
PREDVIĐANJE BUDUĆEG POSLOVANJA
IZRADA ELABORATA O POTREBNIM ZAHVATIMA U POSLOVANJU

Izrada investicijskih studija za prijavu na poticaje EU fondova, državne potpore i poslovnih banaka

Složenost sustava potpora i poticaja često je samo još jedan dodatni teret na leđima Vas poduzetnika. No to ne mora biti tako. Iskoristite naše znanje kako biste iskoristili što veći broj prilika koje Vam stoje na raspolaganju.

IZRADA DOKUMENTACIJE ZA PRIJAVU NA POTICAJE EU
IZRADA DOKUMENTACIJE ZA PRIJAVU NA POTICAJE MINISTARSTVA GOSPODARSTVA
IZRADA INVESTICIJSKIH STUDIJA ZA DOBIVANJE KREDITA POSLOVNIH BANAKA

Naš cilj je istaknuti se kvalitetom stoga posebnu pažnju stavljamo na Vaše jedinstvene potrebe. Upravo taj personalizirani pristup daje nam mogućnost da Vi kao naš klijent stalno dobivate maksimalnu vrijednost.

Ukoliko tek započinjete graditi svoj poslovni svijet, te razmišljate o pokretanju posla, pitajte nas o tome kako pravilno i uz što manje muka postaviti svoje poslovanje.

Ukoliko ste postojeći poduzetnik te već imate vlastitu tvrtku i želite saznati više o tome kako optimizirati svoje poslovanje i smanjiti nepotrebne troškove, tu smo za vas!

Upišite se za primanje novosti.